Përfshihuni në Jitsi

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinJitsi po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1257

Vargje

62

Gjuhë

95,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Jitsi përmban aktualisht 1257 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 95,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Jitsi, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti