Përfshihuni në Digital First Aid Kit

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinDigital First Aid Kit po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

922

Vargje

17

Gjuhë

97,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Digital First Aid Kit përmban aktualisht 922 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 97,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Digital First Aid Kit, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Digital First Aid Kit